ONZE FIETSEN

TWEE WIELEN

 

Centaur Cargo Bike

Deze snelle tweewieler brengt je razendsnel naar iedere uithoek van de stad. Je Cargo Bike manoeuvreert eenvoudig en efficiënt door het drukke verkeer, zelfs met een volle bak.

De flightcase bak is beschikbaar in verschillende maten. Afhankelijk van waar je de fiets voor gebruikt kun je kiezen voor een kleine of grote bak. De bakfiets is beschikbaar met een standaard elektrisch systeem of een ‘mountain’ middenmotor om je nog beter te ondersteunen.


 

DRIE WIELEN

 

Centaur Cargo Trike

Een robuuste, traditionele driewieler met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De Centaur Cargo Trike staat z’n mannetje in het verkeer en brengt je overal in de stad. Op- en afstappen is eenvoudig, parkeren kan overal, rijcomfort is gegarandeerd. De Cargo Trike is voorzien van een stevige houten bak en beschikbaar met elektrische ondersteuning.

Centaur Cargo Trike Swing

Combineer het beste van twee werelden. Deze Centaur Cargo Trike Swing combineert de stabiliteit en bakvolume van een stabiele driewieler met de snelle wendbaarheid van een tweewieler. Het carve-mechanisme bied je een unieke fietservaring en uitstekende wegligging. De grote 500 liter-bak beweegt in de bochten comfortabel met je mee. Bij stilstand zet je de bakfiets op ‘carve-lock’ waardoor je eenvoudig kunt op- en afstappen. De krachtige middenmotor zorgt voor een vederlicht trapcomfort en een grote actieradius.

Centaur Cargo Trike Clean

Deze stabiele driewieler is het ideale vervoersmiddel om een stad of wijk schoon te houden. De elektrische bakfiets is voorzien van een bak met twee kleppen waar je eenvoudig het vuil of groen in plaatst. Je komt in alle straten en parken van de stad en dankzij de elektrische ondersteuning fiets je makkelijk lange afstanden. Aan de zijkant van de bak is een vuilgrijper bevestigd waardoor je de stad nog beter schoon kunt houden.